El Corral de Llers

Restaurant El Corral de Llers situat a Llers, Girona, Alt Empordà

El Corral de Llers és un acollidor restaurant que es troba al cor de l’Alt Empordà. La principal especialitat són els embotits i les amanides, però des de fa un temps també s’ha incorporat la carn a la brasa a la seva carta.

Al restaurant es pot trobar una gran varietat d’embotits, de la millor qualitat. Principalment embotits de l’Empordà, però també ibèrics d’Andalusia, de Màlaga… El restaurant busca els millors embotits per servir-los als seus clients.

El Corral de Llers és, a més, una botiga d’embotits. Tots els productes que es serveixen al restaurant es poden comprar a la botiga.

Els clients també tenen la possibilitat d’emportar-se a casa plats d’embotits o pernil. Aquests embotits tenen la mateixa qualitat que els que es poden degustar al restaurant i estan presentats en safates especialment pensades per aperitius, celebracions, sopars…

El restaurant disposa d’espai per a grups i ofereix als seus clients menús especials per a grups.

El nom d’El Corral de Llers prové de la casa on està situat el restaurant, és una casa vella del poble on, com en la majoria de cases, a la planta baixa, que és on actualment està ubicat el restaurant, hi havia un corral.

El Corral de Llers