Restaurante El Corral de Llers

El Corral de Llers, productos frescos y de calidad

El Corral de Llers és un acollidor restaurant que es troba al cor de l’Alt Empordà, des de fa onze anys. La seva principal especialitat són els embotits i les amanides, però des de fa un temps també ha incorporat la carn a la brasa a la seva carta.

“Oferim productes frescos i de molta qualitat”, explica Josep Cascales, propietari del negoci juntament amb la seva dona, Marisol Custujà. Al restaurant s’hi pot trobar una gran varietat d’embotits, de la millor qualitat. Principalment embotits de l’Empordà, però també ibèrics d’Andalusia, de Màlaga… El restaurant busca els millors embotits d’arreu per servir-los al seus clients.

El Corral de Llers

El Corral de Llers és, a més, una botiga d’embotits. Tots els productes que es serveixen al restaurant es poden comprar a la botiga. El Corral de Llers està obert tots els dies, excepte el dimecres, de nou del matí a dos quarts de quatre de la tarda i de sis del vespre a les onze de la nit. Per tant, ofereix esmorzars, dinars i sopars. Els clients també tenen la possibilitat d’endur-se a casa plates d’embotits o pernil, una demanda que ara va a l’alça per les festes de Nadal. Aquests embotits tenen la mateixa qualitat que els que es poden degustar al restaurant i estan presentats en safates especialment pensades per a aperitius, celebracions, sopars… A més a més el restaurant disposa d’espai per a grups i ofereix als seus clients menús especials per a grups.

El nom del Corral de Llers prové de la casa on està situat el restaurant, és una casa vella del poble on, com a la majoria de cases, a la planta baixa, que és on actualment està situat el restaurant, hi havia un corral.

Reportatge de La Revista CRAE / Any 2012