Restaurante El Corral de Llers

Una bona pila d’anys d’experiència al darrere de l’incombustible Corral de Llers

Ambient acollidor i servei impecable sempre han complementat els productes de primera qualitat que s’hi ofereixen. Ubicat al carrer Ramal de Llers, l’establiment funciona des de fa una bona pila d’anys, una fita gens fàcil d’aconseguir actualment.

El nom d’El Corral de Llers prové de la seva situació concreta: és una casa vella de poble la qual, antigament, com la gran majoria de les cases, tenia un corral a la planta baixa (on ara hi ha el restaurant).

És ben sabut per les opinions realitzades per la clientela d’El Corral que hi ha sempre assegurat un tracte molt agradable, atent i servicial. La qualitat dels productes servits és, així mateix, garantit. Les patates d’Olot o els pinxos de porc o de pollastres són alguns dels seus plats estrella, juntament amb els embotits. Pel que fa a aquest darrer producte, molta gent encarrega taules d’embotits ibèrics empordanesos i andalusos o simplement de pernil per compartir en sopars familiars, d’amics, d’empresa o bé celebracions més voluminoses.

La carta està dividida, bàsicament, en tres grans àmbits: amanides, embotits i carns a la brasa. El Corral de Llers és obert cada dia excepte els dimecres (i els diumenges al vespre durant l’hivern), de nou del matí a dos quarts de quatre de la tarda i de les sis de la tarda a les onze del vespre. Així, a banda d’oferir tant esmorzars com dinars i sopars, val la pena subratllar que el Corral de Llers, a més, incorpora una botiga per vendre la gran majoria de productes que se serveixen al restaurant.

Reportatge de La Revista CRAE / Any 2016